Voileipäkakkuja on tullut tehtyä jonkin verran ja melkein aina käytän tätä samaa ohjetta. Välillä vähän jotain ainesosia vaihdellen tai muuttaen.

Pohjana käytän useimmiten ruis- tai grahampaahtoleipää sekä vehnäleipää. Kostutukseen lihalientä ja täytteeseen laitan kinkkusuikaleita, sulatejuustoa, tuorejuustoa (ruohosipuli tai pippuri), paprikaa, majoneesia ja mausteeksi hiukan ketsuppia. Kasaan kakun niin, että ensimmäiseen väliin tulee punajuurisalaattia, toiseen voileipäpikkelssiä ja maksamakkaraa, kinkkutäytettä sitten kaikkiin muihin.  Päälle teen seoksen majoneesista ja tuorejuustosta ja koristeluun voikin sitten käyttää mitä mieleen tulee. (Tomaattia, kurkkua, paprikaa, persiljaa, juustoraastetta, kinkkuviipaleita, kananmunaa, viinirypäleitä jne.)

1251050948_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1252862489_img-d41d8cd98f00b204e9800998e